Tervetuloa lukemaan uutta nettiblogiani!

painon pudottamistaSaitin ideana on tukea minua matkallani kohti terveempää elämää. Toivonmukaan kykenen antamaan tietoa sekä innostusta myös muille painonsa kanssa kamppaileville ihmisille.

Olen ollut lapsesta asti lihava ja painoindeksi on tälläkin hetkellä tukevasti plussan puolella. Nyt ikää tällä naikkosella on 26 vuotta. Päätin, että nyt on muutoksen aika kun pitkään jatkuneelle suhteelle miesystäväni kanssa tuli päätös. Pyrin laittamaan elin tapani uusiksi ja aloittaa säännönmukaisen liikunta harrastuksen. Eri kuntoilulajeista olen eniten tykästynyt uimiseen ja pyöräilyyn.

Tällä lailla kevään ajan ollessa täällä on paras raahata polkupyörä ylös kellarista ja kantaa korjattavaksi, kesällä sitten alkaa myös uintiharrastus. Oon positiivinen ihminen plus aika motivoitunut projektini suhteen. Tietokonetekniikka on kuitenkin jonkun verran tuntematonta, mutta eiköhän tämä tästä.. 🙂

2 thoughts on “Tervetuloa lukemaan uutta nettiblogiani!

  1. Kiitos Jani! Toivottavasti tämä kirjoittelu auttaa pitämään motivaation korkealla. Se itsekuri kun on välillä niiin tavattoman vaikeeta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 + 6 =